REFERENSSIT

Tästä osiosta löydät aikaisemmin toteuttamiamme verkkosivuprojekteja. Asiakkaamme ovat pääosin suomalaisia pk-yrityksiä, mutta myös yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä.

Wuores Oy, referenssikuva, Konttorilaite

Konttorilaite ja Kassalaite

Aikaisemmin html-pohjaiset sivut Kassalaite.com ja Konttorilaite.com laitettiin uuteen kuosiin WordPressin avulla. Kassalaitteen sivuilla toimii myös laaja verkkokauppa.

Palvelu: Custom ja Verkkokauppa

Linkit: konttorilaite.com ja kassalaite.com

Wuores Oy, referenssikuva, EnviOn

EnviOn Oy

EnviOn on merkintäjärjestelmien asiantuntija, jonka asiakkaisiin kuuluu useita suomalaisia pörssiyhtiöitä. Itse verkkokauppa toteutettiin kahdella kielellä ja samaan aikaan rakennettiin myös erillinen sivu EnviOnin ruotsalaiselle sisaryritykselle.

Palvelu: Verkkokauppa, digimarkkinointi

Linkit: envion.fi ja envion.se

Wuores Oy, referenssikuva, Penny Hill Oy

Penny Hill Oy

Penny Hill on rahoitusosakeyhtiö, joka tarvitsi yksinkertaiset ja helposti päivitettävät sivut modernilla ulkoasulla. WuoresPRO-palvelu sopi erinomaisesti toteuttamaan tarpeet.

“Tyytyväinen asiakas! Tilaus ja toimitus kävi mutkattomasti ja soveltui loistavasti yrityksemme tarpeisiin”, sanoo Sami Niinimäki Penny Hilliltä.

Palvelu: WuoresPRO

Linkki: pennyhill.fi

Wuores Oy, referenssikuva, Cancar Oy

Cancar Oy

Cancar Oy on tamperelainen taksifirma. Uusien verkkosivujen avulla yrityksen asiakkaat voivat tilata takseja netin kautta ja tarkistaa taksikyydin hinnat ennen lähtöä.

“Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Samalla asiakkaan toiveet otettiin huomioon”, kommentoi CanCar Oy:n yrittäjä Turgut Can.

Palvelu: WuoresPRO

Linkki: cancar.fi

Jäätelökioski Eliander

Onkiniemessä sijaitsevalle jäätelökioskille suunniteltiin verkkosivut, jotka pohjautuvat täysin Elianderin graafiseen ulkoasuun. Lopputuloksena oli siisti, mutta erottuva ja ainutlaatuinen sivusto.

“Matiaksen kanssa kaikki sujui erinomaisesti. Palvelu oli alusta alkaen hyvin selkeää ja verkkosivuista sen enempää ymmärtävälle asiat selitettiin kansankielellä.

Prosessi oli minulle helppo koska Matias pyysi tarvitsemansa materiaalit. Lopun uskoin hänen käsiinsä, ja tämä päätös kannatti. Nettisivuistamme tuli juuri sellaiset kuin saatoimme toivoa”, kommentoi jäätelökioski Elianderin yrittäjä Essi Kuusisto.

Palvelu: WuoresPRO

Linkki: kioskieliander.fi

Wuores Oy, referenssikuva, Niklas Vaulanen

Niklas Vaulanen

Niklas on turkulainen kunnallispoliitikko ja järjestövaikuttaja. Hänelle WuoresPRO toimii alustana blogille ja vaalikampanjoinnille.

“WuoresPRO-palvelulla sain helpot, siistit ja nopeasti latautuvat, sekä ammattimaisen näköiset verkkosivut haluamallani oman näköisellä ilmeellä. Kokonaisuudesta tuli juuri sopiva omaan käyttötarkoitukseeni”, Vaulanen kommentoi.

Palvelu: WuoresPRO

Linkki: www.niklasvaulanen.fi