Optimoidut verkkokaupat

Pitkäaikainen kumppani verkkokaupan kehittämiseen

Autamme asiakkaita kaikissa verkkokauppoihin liittyvissä ongelmissa, oli sitten kyse ulkoasun suunnittelusta, automatisaation kehittämisestä, markkinoinnista tai kokonaan uuden verkkokaupan suunnittelusta. Myös silloin kuin rakennamme kokonaan uusia verkkokauppoja pyrimme solmimaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, sillä verkkokaupan kehittäminen on jatkuva prosessi.

Verkkokaupat joka tarpeeseen

Räätälöimme verkkokauppapalvelumme aina asiakkaan tarpeita varten. Rakennamme kaikenlaisia verkkokauppoja yksinkertaisista sivustoista haastavampiin kokonaisuuksiin. Rakennamme verkkokauppoja lähes kaikkiin budjetteihin, joten tarjouspyynnön tekeminen kannattaa aina.

Matias Mäkiranta

Matias Mäkiranta

Yrittäjä, Wuores Oy
matias@wuores.fi
+358 45 263 6712


Aikaisempia töitä

Sivuston tekemiseen varattava aika sovitaan aina projektin alussa. Yksinkertaisen sivuston voi saada julki jo parissa viikossa, mutta useimmiten projekteihin menee aikaa jokunen kuukausi. Sivuston tekemiseen kuluva aika riippuu usein paljon myös siitä, kuinka nopeasti asiakas pystyy toimittamaan materiaaleja ja kommentoimaan sivujen testiversioita.

Teemme verkkokauppoja melkein jokaiseen budjettiin, joten tarjouspyynnön tekeminen kannattaa aina. Verkkokaupan hinta on yleensä suoraan verrannollinen siihen käytettävään työaikaan, mistä johtuen monimutkaiset projektit ovat kalliimpia.

Ylläpidämme verkkokauppoja Suomessa sijaitsevilla servereillä, joiden avulla sivustosi latautuvat nopeasti. Voit ulkoistaa meille myös sivuston huoltotyöt, päivitysten tekemiset, tietoturvatarkastukset ja sivuston sisällön päivittämisen.

Kyllä. Sivustolle voidaan helposti integroida jokin LMS-järjestelmä, jonka avulla voit myydä ja järjestää verkkokoulutuksia.

Hitaasti latautuvat sivut ärsyttävät ja ajavat ihmisiä pois sivuilta, minkä takia nopeaan lataukseen kannattaa panostaa. Hidas latausnopeus myös heikentää näkyvyyttä Googlessa.

SSL-salaus parantaa sivustosi tietoturvaa ja sen avulla saadaan salattua yhteys verkkosivujen kävijän sekä palvelimen välillä. Käytännössä jokaisella laadukkaalla sivustolla tulee olla SSL-sertifikaatti 2020-luvulla.

Hyvin onnistunut verkkokauppa projekti tuo siihen investoidut rahat moninkertaisesti takaisin, joten verkkokaupan kehittämiseen kannattaa sijoittaa. Samalla kannattaa muistaa, että epäonnistunut verkkokauppaprojekti voi jopa haitata yrityksen myyntiä, minkä takia laadukkaaseen lopputulokseen kannattaa panostaa.

Vanhan sivuston sisällön siirtäminen uusille sivuille on useimmiten suoraviivaista, varsinkin jos vanhat sivustosi ovat WordPress-sivut. Joissain tapauksissa vanhalta sivulta tietojen siirtäminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lähtökohtaisesti asiakas toimittaa haluamansa tekstit ja kuvat sivuille. Jos haluat ammattilaisen suunnittelemat myyntitekstit verkkosivuillesi, voit kuitenkin tilata myös sisällöntuoton palvelut meiltä. Voimme tarvittaessa myös hakea kuvat sivuillesi kuvapankeista.

WooCommerce on erittäin helppokäyttöinen verkkokauppalusta, jonka käytön pystyt oppimaan myös itse. Tarjoamme tarvittaessa koulutusta ja ohjepankkeja sivuston päivittämisen tueksi.

Oli sitten kyse jäsenalueesta, livechatista, koulutuksista, digitaalisista tuotteista, markkinoinnin automaatiosta tai mistä tahansa muusta, on hyvin todennäköistä että pystymme integroimaan sen juuri sinun verkkokauppaasi. Tee tarjouspyyntö, niin kerromme miten voimme auttaa.

Jutellaanko lisää?

Voit ottaa meihin yhteyttä ohessa olevalla lomakkeella, Whatsappissa tai sähköpostitse. Jutellaan ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva projekti.