WuoresPRO verkkosivut

Pienyrittäjille suunnatut verkkosivut

WuoresPRO on pienyrittäjille suunnattu verkkosivupaketti, jonka avulla saat responsiiviset ja ammattimaiset verkkosivut huokeaan hintaan. Paketti soveltuu erityisesti pienille yrityksille ja yhdistyksille, jotka tarvitsevat suhteellisen yksinkertaiset verkkosivut tai verkkokaupan.

Sivuston tekemiseen varattava aika sovitaan aina projektin alussa. WuoresPRO-projektit ovat useimmiten valmiita 1-2 viikossa, osittain riippuen myös siitä kuinka nopeasti asiakas toimittaa tarvittavat materiaalit sivuille.

WuoresPRO-paketin lisäksi tarvitset domainin ja hostauksen verkkosivuille. Me ylläpidämme verkkosivuja suomalaisilla servereillä ja voit helposti tilata meiltä myös sivuston ylläpidon.

Kyllä. Sivustolle voidaan helposti integroida jokin LMS-järjestelmä, jonka avulla voit myydä ja järjestää verkkokoulutuksia.

Hitaasti latautuvat sivut ärsyttävät ja ajavat ihmisiä pois sivuilta, minkä takia nopeaan lataukseen kannattaa panostaa. Hidas latausnopeus myös heikentää näkyvyyttä Googlessa.

Lähtökohtaisesti asiakas toimittaa haluamansa tekstit ja kuvat sivuille. Jos haluat ammattilaisen suunnittelemat myyntitekstit verkkosivuillesi, voit kuitenkin tilata myös sisällöntuoton palvelut meiltä. Voimme tarvittaessa myös hakea kuvat sivuillesi kuvapankeista.

Vanhan sivuston sisällön siirtäminen uusille sivuille on useimmiten suoraviivaista, varsinkin jos vanhat sivustosi ovat WordPress-sivut. Joissain tapauksissa vanhalta sivulta tietojen siirtäminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Verkkosivut on suunniteltu helppokäyttöiselle WordPress-alustalle, jota pystyt myös itse muokkaamaan. Pääset myös tarvittaessa katsomaan ohjeita sivuston käyttöön ohjepankistamme.

Jotkut ominaisuudet voidaan integroida osaksi WuoresPRO-pakettia pieneen lisähintaan.

Jos etsit ratkaisua laajempaan projektiin, WuoresPRO ei välttämättä ole sinulle sopiva paketti. Suosittelemme tutustumaan verkkosivupalveluihimme ja tekemään tarjouspyynnön.

WuoresPRO-pakettien sisältö

Kaikkiin ylläoleviin paketteihin sisältyvät samat elintärkeät ominaisuudet, joiden avulla verkkosivustosi latautuu nopeasti, toimii mobiilissa ja näkyy hakukoneissa.

  • WordPress-blogi
  • Moderni ulkoasu
  • Hakukoneystävällinen
  • Latausnopeuden optimointi
  • Yhteydenotto-lomakkeet
  • Testiversio ennen julkaisua
  • Sosiaalisen median integroinnit
  • Mobiilioptimointi
  • Jatkuvasti päivittyvä ohjekirjasto sivujen käyttöön

Jutellaanko lisää?

Voit ottaa meihin yhteyttä ohessa olevalla lomakkeella, Whatsappissa tai sähköpostitse. Jutellaan ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva projekti.