Sisällöntuotto

MYYNTITEKSTIT VERKKOSIVUILLE JA SOMEEN

Verkkosivuja suunnittellessa olemme huomanneet, että moni yrittäjä hyötyisi sisällöntuoton palveluista. Monesti verkkosivuille lätkäistyt tekstit ovat nopeasti hutaistuja, eikä yrittäjiltä usein löydy aikaa myyntitekstien suunnitteluun. Tämä on joskus suurikin ongelma, sillä tehokkaat verkkosivut tarvitsevat myös hyvää tekstisisältöä ja sisältö on myös yksi tärkeimpiä tekijöitä hakukonenäkyvyyden taustalla.

Suosittelemme sisällöntuoton ulkoistamista, jolloin sinä voit keskittyä täysipäiväisesti yrittämiseen. Kirjoitamme juuri sinun yritystäsi varten sopivat myyntitekstit verkkosivuille ja someen. Meiltä onnistuu myös hakukoneoptimoitu sisällöntuotto, mikä tarkoittaa tekstin kirjoittamista tietty hakusanayhdistelmä mielessä.

Matias Mäkiranta

Matias Mäkiranta

Yrittäjä, Wuores Oy
matias@wuores.fi
+358 45 263 6712


Sisällöntuotto kannattaa ulkoistaa, jos haluat säästää omaa aikaasi ja varmistaa, että verkkosivuillasi on hakukoneoptimoidut ja tehokkaat myyntitekstit.

Jos tilaat meiltä verkkosivut, voit joko tuottaa tekstit itse tai tilata sisällöntuoton palvelut meiltä.

Meiltä onnistuu laajasti myös muiden tekstien kirjoittaminen ja tiimissämme on paljon toimittajakokemusta. (mm. Yle ja Kauppalehti)

Pystymme tuottamaan tekstiä suomen lisäksi myös englanniksi, mutta yrityksessämme ei tällä hetkellä työskentele auktorisoituja kääntäjiä.

Voimme tarvittaessa hakea yrityksellesi video- tai valokuvasisältöä erilaisista kuvapankeista.

Jutellaanko lisää?

Voit ottaa meihin yhteyttä ohessa olevalla lomakkeella, Whatsappissa tai sähköpostitse. Jutellaan ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva projekti.