Verkkosivujen ylläpito ja hostaus

Meiltä saat kaikki tarvittavat verkkosivujen ylläpitoon. Jos et halua itse päivittää sivujasi, voit myös ulkoistaa verkkosivujen päivityksen kokonaan.

Meidän apuumme verkkosivujen ylläpidossa luottavat jo kymmenet pk-yritykset. Kaikki käyttämämme serverit sijaitsevat Suomessa.

Tee tarjouspyyntö verkkosivujen ylläpidosta

Ominaisuudet

Seuraavanlaisia ominaisuuksia voidaan sisällyttää ylläpito- ja hostauspaketteihimme. Hostauspaketit sisältävät aina pelkästään webhotellin ja domainin, kun taas ylläpitopaketit sisältävät myös muita toimia kuten huolenpitoa, varmuuskopioita, sisällöntuottoa tai liikenteen seurantaa. Pyydä tarjous tai kysy lisää, niin autamme valitsemaan sinulle sopivan paketin.

Basic-hostaus

Webhotellit ja domainit

Voit rekisteröidä meille domainisi ja ylläpidämme sitä servereillämme. Käyttämämme serverit sijaitsevat Suomessa ja niitä ylläpidetään uusiutuvalla energialla. Kysy lisää, niin me autamme

Tilaa nyt

Jatkuva hakukoneoptimointi

Hakukonenäkyvyyden seuranta

Toimitamme sinulle viikottain raportin hakukonesijoituksistasi (seurantaan mahtuu jopa 100 avainsanaa) sekä kovimmista kilpailijoistasi. Voimme seurata myös sivustojesi liikennettä.

Tilaa nyt

Plus-hostaus

Huolenpito

Jos tilaat meilta ylläpitopaketin, teemme verkkosivujen perushuoltotoimenpiteet eli päivitämme WordPress-sivujen lisäosat, teemat ja itse WordPressin sekä teemme päivittäiset tietoturvatarkistukset.

Tilaa nyt

Sisällöntuotto

Sisällöntuotto

Voimme tuottaa verkkosivuillesi tasaisin väliajoin sisältöä. Meiltä onnistuvat mm. graafiset sisällöt sekä hakukoneoptimoidut tekstit. Myös yksinkertaiset päivitykset voi ulkoistaa meille.

Tilaa nyt

Turva-hostaus

Varmuuskopiot ja tietoturva

Ylläpitopakettiin voidaan sisällyttää päivittäiset varmuuskopiot, jonka avulla varmistut siitä, että sivusi ovat aina kunnossa. Myös päivittäiset tietoturvatarkistukset, Uptime monitor ja latausnopeuden testaus onnistuu.

Tilaa nyt

Anna meidän auttaa.

Jotain muuta?

Haluatko, että lisäämme verkkosivuillesi ravintolasi lounaslistan viikottain? Vai haluatko, että muokkaamme tasaisin väliajoin tuotteidesi tietoja ja samalla postaamme someen? Laita viestiä meille, niin etsitään sinulle sopiva paketti.

Tilaa nyt

Tee tarjouspyyntö ylläpidosta tai hostauksesta

Meiltä onnistuvat verkkosivustojen ja verkkokauppojen ylläpito sekä hostaus. Voit myös pyytää tarjousta esimerkiksi jatkuvasta sisällöntuotosta tai hakukoneoptimoinnista verkkosivuille.