Erottuvat verkkosivut

WordPRess-verkkosivujen asiantuntija

Wuores Oy on tamperelainen WordPress-verkkosivujen asiantuntija ja autamme asiakkaita kaikkiin WordPress-verkkosivuihin liittyvissä ongelmissa. Pidämme huolen siitä, että verkkosivusi ovat modernit, hakukoneoptimoidut, responsiiviset ja juuri sinua varten suunnitellut.

Verkkosivut joka tarpeeseen

Räätälöimme verkkosivupalvelumme aina asiakkaan tarpeita varten. Rakennamme kaikenlaisia verkkosivuja yksinkertaisista sivustoista haastavampiin kokonaisuuksiin. Rakennamme verkkosivuja lähes kaikkiin budjetteihin, joten tarjouspyynnön tekeminen kannattaa aina.

Matias Mäkiranta

Matias Mäkiranta

Yrittäjä, Wuores Oy
matias@wuores.fi
+358 45 263 6712


Aikaisempia töitä

Sivuston tekemiseen varattava aika sovitaan aina projektin alussa. Yksinkertaisen sivuston voi saada julki jo parissa viikossa, mutta laajempiin projekteihin kannattaa varata enemmän aikaa. Sivuston tekemiseen kuluva aika riippuu usein paljon myös siitä, kuinka nopeasti asiakas pystyy toimittamaan materiaaleja ja kommentoimaan sivujen testiversioita.

Teemme verkkosivuja melkein jokaiseen budjettiin, joten tarjouspyynnön tekeminen kannattaa aina. Verkkosivun hinta on yleensä suoraan verrannollinen siihen käytettävään työaikaan, mistä johtuen monimutkaiset projektit ovat kalliimpia.

Ylläpidämme verkkosivuja Suomessa sijaitsevilla servereillä, joiden avulla sivustosi latautuvat nopeasti. Voit ulkoistaa meille myös sivuston huoltotyöt, päivitysten tekemiset, tietoturvatarkastukset ja sivuston sisällön päivittämisen.

Hitaasti latautuvat sivut ärsyttävät ja ajavat ihmisiä pois sivuilta, minkä takia nopeaan lataukseen kannattaa panostaa. Hidas latausnopeus myös heikentää näkyvyyttä Googlessa.

SSL-salaus parantaa sivustosi tietoturvaa ja sen avulla saadaan salattua yhteys verkkosivujen kävijän sekä palvelimen välillä. Käytännössä jokaisella laadukkaalla sivustolla tulee olla SSL-sertifikaatti 2020-luvulla.

Hyvin onnistunut verkkosivuprojekti tuo siihen investoidut rahat moninkertaisesti takaisin, joten verkkosivun kehittämiseen kannattaa sijoittaa. Samalla kannattaa muistaa, että epäonnistunut verkkosivuprojekti voi jopa haitata yrityksen myyntiä, minkä takia laadukkaaseen lopputulokseen kannattaa panostaa.

Vanhan sivuston sisällön siirtäminen uusille sivuille on useimmiten suoraviivaista, varsinkin jos vanhat sivustosi ovat WordPress-sivut. Joissain tapauksissa vanhalta sivulta tietojen siirtäminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lähtökohtaisesti asiakas toimittaa haluamansa tekstit ja kuvat sivuille. Jos haluat ammattilaisen suunnittelemat myyntitekstit verkkosivuillesi, voit kuitenkin tilata myös sisällöntuoton palvelut meiltä. Voimme tarvittaessa myös hakea kuvat sivuillesi kuvapankeista.

WordPress on erittäin helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä, jonka käytön pystyt oppimaan myös itse. Tarjoamme tarvittaessa koulutusta ja ohjepankkeja sivuston päivittämisen tueksi.

Oli sitten kyse jäsenalueesta, livechatista, koulutuksista, digitaalisista tuotteista, markkinoinnin automaatiosta tai mistä tahansa muusta, on hyvin todennäköistä että pystymme integroimaan sen juuri sinun verkkokauppaasi. Tee tarjouspyyntö, niin kerromme miten voimme auttaa.

Jutellaanko lisää?

Voit ottaa meihin yhteyttä ohessa olevalla lomakkeella, Whatsappissa tai sähköpostitse. Jutellaan ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva projekti.