Innovaatioseteli

HAE RAHOITUSTA BUSINESS FINLANDILTA KANSSAMME

Innovaatioseteli on Business Finlandin myöntämä tuki, jolla voit ostaa ulkopuolisia palveluita korkeintaan 5000€ edestä. Vuodesta 2022 alkaen omavastuu on poistettu innovaatiosetelin tuesta, joten tuki on yrityksellesi täysin ilmainen.

Wuores Oy on yksi Innovaatiosetelin palveluntarjoajista ja jos ryhdyt asiakkaaksemme voimme yhdessä hakea Innovaatioseteliä kulujen kattamiseksi. Innovaatioseteli on vastikkeeton, eli et joudu maksamaan saamastasi tuesta mitään takaisin.

Tältä sivulta löydät lisätietoja siitä, miten Innovaatiosetelin hakeminen tapahtuu. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut hakemaan Innovaatioseteli-rahoitusta.

Matias Mäkiranta

Matias Mäkiranta

Yrittäjä, Wuores Oy
matias@wuores.fi
+358 45 263 6712


Rahoitusta voi käyttää uuden tuote- tai palveluidean kehittämiseen. Wuorekselta voit tilata tähän liittyen esimerkiksi seuraavia palveluita:

  • Digitaalinen palvelumuotoilu
  • Prototyypin tai demon suunnittelu
  • Asiantuntijalausunnot liittyen digipalveluihin
  • Analytiikkapalvelut
  • Käyttäjäpolun optimoninti ja suunnittelu

Rahoitusta ei voi käyttää yrityksen omiin palkkakustannuksiin tai tarvikekustannuksiin eikä asiantuntijapalveluihin, jotka eivät liity innovaatiotoimintaan.

Wuores auttaa maksutta yhteistyökumppaneitaan hakemuksen tekemisessä.

Seuraavat kriteerit tulee täyttyä:

  • Yrityksesi on yhtiömuotoinen pk-yritys (eli esimerkiksi oy, mutta ei tmi)
  • Olet ollut päätoiminen yrittäjä vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista – tai yrityksessäsi on vähintään yksi kokoaikainen työntekijä, jonka työsuhde on ollut voimassa vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista
  • Yrityksesi Suomen Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A. Huomaa, että lähestulkoon kaikki yritykset täyttävät tämän kriteerin ja sinun ei tarvitse hankkia mitään todistusta hakemuksen tekemistä varten.

Sinun täytyy vain raportoida kulut Business Finlandille, omavastuuosuus on poistettu innovaatiosetelistä.

Hakemuksen käsittelyaika vaihtelee, mutta prosessi on usein nopea. Parhaimmillaan hakemus on käsitelty muutamassa päivässä.

Jokainen yritys voi saada Innovaatiosetelituen vain kerran.

Jutellaanko lisää?

Voit ottaa meihin yhteyttä ohessa olevalla lomakkeella, Whatsappissa tai sähköpostitse. Jutellaan ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva projekti.