INNOVAATIOSETELI

Business Finlandin Innovaatiosetelin avulla voit rahoittaa Wuores Oy:n palveluita jopa 5000 euron arvosta. Ota yhteyttä, niin voimme hakea yhdessä Innovaatioseteliä yrityksellesi.

Ota yhteyttä

HAE RAHOITUSTA BUSINESS FINLANDILTA KANSSAMME

Innovaatioseteli on Business Finlandin myöntämä tuki, jonka arvo on korkeintaan 6200 euroa. (5000€ + ALV) Käytännössä rahoituksen suuruus on 4000 euroa, sillä projektin omarahoitusosuus on 1000€.

Innovaatioseteli on täysin vastikkeeton, eli et joudu maksamaan saamastasi tuesta mitään vastikkeita takaisin. Jokaisen yrityksen kannattaakin hakea tukea, sillä kyseessä on käytännössä ilmaista rahaa valtiolta.

Innovaatiosetelin avulla voit rahoittaa esimerkiksi uuden prototyypin suunnittelua, digitaalisten tuotteiden/palveluiden suunnittelua, käytännön ongelmien ratkaisuja tai paljon muuta.

Wuores Oy on innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Hakemalla innovaatioseteliä kanssamme, saat avuksesi verkkosivujen ja digimarkkinoiden asiantuntijan.

  • Uuden verkkopalvelun suunnittelu
  • Uuden idean testaus
  • Yritykselläsi olevan ongelman ratkaisu
  • Prototyypit ja demot
  • Digituotteiden palvelumuotoilu
  • Mittaukset ja testit
  • Muu konsultointi

OTA YHTEYTTÄ

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopiva paketti innovaatioseteliä varten.

TÄYTÄ TÄMÄ LOMAKE

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mihin Innovaatioseteliä voi käyttää?

Innovaatioseteliä voi käyttää uusien tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseen. Innovaatiosetelillä voi ostaa palveluita ulkopuolisilta palveluntarjoajilta.

Mihin rahoitusta ei voi käyttää?

Innovaatioseteliä ei voi käyttää yrityksen omiin palkkakustannuksiin tai markkinoilla jo olemassa olevan palvelun edistämiseen.

Mistä apua Innovaatiosetelin hakemiseen?

Me autamme mielellämme Innovaatiosetelin hakemisessa, laita sähköpostia matias@wuores.fi niin voimme hakea yhdessä innovaatioseteliä.