Työnäyte: Suomen Kassalaitteen verkkokauppa

Suomen Kassalaite tarjoaa erilaisia myynnin ja maksamisen järjestelmiä kuten maksupäätteitä ja kassajärjestelmiä. Kassalaitteella on toimintaa ympäri Suomen ja se toimii osana Tammer-Data konsernia.

Alunperin Kassalaite.com-sivusto oli vanhanaikainen html-sivusto, jonka ulkonäkö ja toimintamahdollisuudet haluttiin päivittää tähän päivään siirtymällä WordPress-pohjaisiin sekä responsiivisiin verkkosivuihin.

Rakensimme Kassalaitteelle WooCommerce-pohjaisen verkkosivuston, josta voi kätevästi tilata maksamiseen liittyviä tuotteita. Osan tuotteista voi tilata suoraan, kun taas osa tuotteista tulee tilata ottamalla yhteyttä lomakkeen kautta.

Tältä näyttää Suomen Kassalaitteen etusivu

Maksupäätteiden valitseminen on kovin teknistä ja vaatii monesti ammattilaisen apua, mistä johtuen verkkosivuilla palvelee tawk.to-pohjainen livechat, josta käyttäjät voivat halutessaan kysyä lisäapua.

Kassalaite.comilla oli alusta asti laaja hakukonenäkyvyys useilla maksupäätteisiin liittyvillä hakusanoilla ja domainilla on vahva auktoriteetti.

Katso lisää

Jos haluat tutustua referenssiin tarkemmin, siirry osoitteeseen kassalaite.com.

Jos etsit verkkosivuprojektillesi toteuttajaa, suosittelen lukemaan lisätietoja Wuoreksen tarjoamista verkkosivupalveluista. Tarjouspyynnön tekeminen kannattaa aina, sillä teemme verkkosivuja lähes jokaiseen budjettiin.