Työnäyte: Turvakoulutusten verkkokauppa

Sec And Safe Solutions Oy on suomalainen pk-yritys, joka järjestää turvallisuuskoulutuksia eri alojen ammattilaisille. Rakensimme yrityksille verkkosivuston, jossa myydään sekä fyysisiä paikan päällä pidettäviä koulutuksia että verkkokoulutuksia. Verkkosivuston kautta yritys myös markkinoi asiantuntijapalveluitaan potentiaalisille asiakkaille.

Graafisen ilmeen päävärinä toimii punainen väri. Kokonaisuudessaan värimaailma on erottuva, mutta asiallinen.

Helposti muokattava alusta

Sec And Safe Solutionsin verkkosivut on rakennettu helppokäyttöisen GeneratePress-teeman avulla, mikä on mahdollistanut sen, että asiakas on pystynyt sivujen julkaisun jälkeen myös itse kehittämään sivuston sisältöä ja laajentamaan sivustoa tarpeidensa mukaisesti.

Pyrimme lähtökohtaisesti aina suunnittelemaan sellaisia sivustoja, joita asiakas voi halutessaan kehittää itse myös myöhemmin. Joissain tapauksissa asiakas haluaa ulkoistaa koko sivuston muokkaamisen muille ja sekin tietysti onnistuu, jos lähdet Wuoreksen asiakkaaksi.

Asiakaskontaktin kehitys

Verkkokaupassa on kiinnitetty paljon huomiota asiakaskontaktiin. Sivustolla on käytössä livechat, jonka avulla on helppo ottaa yhteyttä koulutuksen järjestäjään.

Sivuilta löytyy myös useita yhteydenottolomakkeita. Markkinoinnin automaatiota on viety eteenpäin niin, että yhteydenottolomakkeiden kautta tiedot siirtyvät suoraan CRM-järjestelmään, jotta yhteydenpito liidiin on tulevaisuudessakin helppoa.

Katso lisää

Jos haluat tutustua tarkemmin referenssiin tai tilata yrityksellesi turvallisuuskoulutuksia, siirry osoitteeseen secandsafe.fi.

Jos tarvitset uusia verkkosivuja, siirry lukemaan verkkosivupalveluistamme. Rakennamme verkkosivuja kaikenlaisiin budjetteihin, joten tarjouspyynnön tekeminen kannattaa aina. Jos etsit apua laajempaan digimarkkinoinnin projektiin, saatat olla myös kiinnostunut hakemaan Business Finlandilta Innovaatioseteli-rahoitusta.