Työnäyte: Rahoitusosakeyhtiön verkkosivut

Penny Hill Oy on yksinkertaisia rahoitusratkaisuja tuottava rahoitusyhtiö yrittäville, suomalaisille mikro- ja pk-sektorin yrityksille.

Rakensimme Penny Hillille responsiiviset ja modernit verkkosivut WuoresPRO-palvelun avulla. WuoresPRO-verkkosivujen hinta on 499€ + ALV 24 ja palvelu on suunnattu nimenomaan pienyrittäjiä varten.

Penny Hillille rakensimme modernit ja responsiiviset verkkosivut WuoresPRO-palvelun puitteissa. Etusivun värikkyyttä tasapainottavat selkeät ja asialliset sisältösivut.

Tältä näyttää etusivulla.

Penny Hillin verkkosivut – niin kuin myös muut WuoresPRO-sivut – ovat hakukoneystävällisiä ja toimivat erinomaisesti mobiilissa. Myös sivuston muokkaaminen on tehty käyttäjälle mahdollisimman helpoksi.

Myös asiakaspalaute oli positiivista:

“Tyytyväinen asiakas! Tilaus ja toimitus kävi mutkattomasti ja soveltui loistavasti yrityksemme tarpeisiin”, sanoo Sami Niinimäki Penny Hilliltä.

Katso lisää

Voit tutustua WuoresPRO-verkkosivujen hinnoitteluun tarkemmin siirtymällä pienyrittäjien verkkosivuja varten rakennettuun osioon. Jos haluat tutustua tarkemmin Penny Hill Oy:n sivustoon, klikkaa suoraan osoitteeseen pennyhill.fi