Wuores Oy toteutti 17 asiakasprojektia syys-joulukuussa: Katso kuvat ja asiakkaiden kommentit!

Kategoriat:

Uuden yrityksen alkutaival korona-vuonna: Wuores Oy aloitti toimintansa vuoden 2020 syyskuussa ja ensimmäisen neljän kuukauden aikana on ehditty toteuttaa jopa 17 asiakasprojektia. Samaan aikaan Wuoreksen tiimi on kasvanut kaksihenkiseksi, kun graafikko ja web designer Eero Roslander on aloittanut mukana porukassa.

Yritys sai myös näkyvyyttä Kauppalehden artikkelissa, jossa kerrottiin yrittäjä Matias Mäkirannan matkasta Suomen parhaasta ylioppilaasta digimarkkinointiyrittäjäksi.

Esittelemme tässä blogitekstissä asiakkaiden palautteita ja Wuores Oy:n projekteja vuodelta 2020. Haluamme myös kiittää kaikkia asiakkaita yhteistyöstä, jatketaan samaan malliin myös ensi vuonna.

Kuvia vuonna 2020 toteutetuista verkkosivuista

Tyytyväisyys on tärkeintä

Wuoreksen arvoihin kuuluu se, että olemme aina yrittäjän puolella ja asiakastyytyväisyys on meille aidosti tärkeää. Lippulaivatuotteeseemme eli WuoresPRO-palveluun sisältyy myös tyytyväisyystakuu. Asiakas on koko vuoden 2020 pysynyt meillä keskiössä ja olemme saaneet rutkasti positiivista palautetta. Suuri kiitos siitä!

“Tyytyväinen asiakas! Tilaus ja toimitus kävi mutkattomasti ja soveltui loistavasti yrityksemme tarpeisiin”

Sami Niinimäki, Penny Hill Oy

“Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Samalla asiakkaan toiveet otettiin huomioon”

Turgut Can, Cancar Oy

“WuoresPRO-palvelulla sain helpot, siistit ja nopeasti latautuvat, sekä ammattimaisen näköiset verkkosivut haluamallani oman näköisellä ilmeellä. Kokonaisuudesta tuli juuri sopiva omaan käyttötarkoitukseeni”

Niklas Vaulanen, kuntavaaliehdokas

Asiakasprojekti: Verkkosivut Suomessa ja Ruotsissa toimivalle merkintäjärjestelmien asiantuntijalle

EnviOn on merkintäjärjestelmien asiantuntija, jonka asiakkaisiin kuuluu useita suomalaisia pörssiyhtiöitä. Yritys toimii koko Suomen alueella, minkä lisäksi EnviOn Sweden AB toimii Borlängessä. Wuores OY toteutti EnviOnille kolmikielisen sivustokokonaisuuden, johon sisältyy verkkokauppa.

EnviOnin haasteena oli toteuttaa verkkosivut, jotka myyvät sekä tavoittavat uusia asiakkaita. Verkkokauppaa uudistettaessa kiinnitettiinkin erityistä huomiota hakukonenäkyvyyteen sekä konversio-optimointiin. Lopputuloksena saatiin toimiva verkkokauppa, jonka tuloksia mitataan jatkuvasti uusien konversiomittareiden, Google Analyticsin sekä Google Search Consolen avulla. Osan tuotteista voi tilata suoraan kaupasta ja osaa varten voi tehdä tarjouspyynnön sivuilta.

Muut verkkokaupparojektit

EnviOn ei ollut ainoa verkkokauppa, mitä syksyn aikana toteutettiin. Hpaperille tehtiin kustomoitu verkkokauppa, jossa asiakkaat saavat itse suunnitella oman lahjapaperinsa. Integroitu verkkokauppa suunniteltiin myös turvallisuuskoulutuksia järjestävälle Sec And Safe Solutions OY:lle.

Lahjapaperin suunnittelualusta (Hpaper)
Sec And Safe Solutions OY -etusivu

Etusivu (Hpaper.fi)

Asiakasprojekti: Äännekoulun uusi visuaalinen ilme ja video-design Jussi Louko Oy:lle

Äännekoulu (Äänneloikka Oy) työllistää puheterapeutteja ja toimii jo yli 100 suomalaisessa kunnassa. Äännekoulun tavoitteena on tehdä puheterapiaan pääsemisestä mahdollisimman helppoa.

Uudistimme Äännekoulun visuaalisen ilmeen ja toteutimme uudistetulla visuaalisella ilmeellä Äännekoulun uudistetut verkkosivut. Lisää voit katsoa osoitteesta: aannekoulu.fi Toinen toteutettu Custom-sivusto oli videoihin pohjaava design konepajayritys Jussi Loukolle. Loukon verkkosivut toteutettiin myös kaksikielisenä.

Aannekoulu.fi

Asiakasprojekti: Simppelit verkkosivut rahoitusosakeyhtiölle

Penny Hill Oy on tyypillinen esimerkki WuoresPRO-sivustojen tilaajasta. Alunperin yrityksellä oli hitusen vanhanaikaiset html-sivut, jotka tuli uudistaa nykyaikaisiksi. Uudistuksen lähtökohtana oli tuottaa hakukoneystävälliset, mobiilioptimoidut ja modernit, mutta yksinkertaiset verkkosivut.

Alla esimerkkinä vasemmalla puolella kuvakaappaus vanhoilta verkkosivuilta sekä kuvakaappaus uusilta sivuilta.

Kuvakaappaus vanhoilta HTML-sivuilta

Kuvakaappaus uusilta verkkosivuilta

WuoresPRO oli vuoden 2020 aikana yksi Wuores Oy:n suosituimpia palveluita ja kustannustehokkaita verkkosivuja toteutettiin muun muassa rahoitusosakeyhtiölle, taksifirmalle, kahviloille, ravintoloille ja kuntavaaliehdokkaille.

Alla linkkejä viimeisen neljän kuukauden aikana toteutettuihin WuoresPRO-sivustoihin:

Kohti vuotta 2021

Vuonna 2021 tavoitteena on kasvattaa asiakasprojektien määrää ja ennen kaikkea palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Jos tarvitset apua verkkosivujen, verkkokaupan, ylläpidon tai digimarkkinoinnin kanssa, laita sähköpostia osoitteeseen matias@wuores.fi

Kiitos vielä kerran kaikille asiakkaillemme vuodesta 2020!

Etsitkö verkkosivuja tai verkkokauppaa? Tilaa WordPress-verkkosivut yritykselle.

Jos etsit jotai muuta, selaa palvelut-sivustoamme. Uusimpana tuotteena myynnissä ovat esimerkiksi some-kampanjat.