FREELANCER, ETSITKÖ TÖITÄ?

Jos olet kiinnostunut verkkosivuista, digimarkkinoinnista tai myynnistä, me saatamme olla seuraava yhteistyökumppanisi.

Lue lisää

Meille töihin?

Wuores Oy on vuonna 2020 perustettu WordPress-verkkosivujen asiantuntija. Verkkosivupalveluidemme lisäksi tuotamme asiakkaillemme monenlaista digimarkkinoinnin sisältöä kuten hakukoneoptimointia ja -markkinointia.

Tällä hetkellä tiimimme on kaksihenkinen, mutta asiakasprojektien määrä ja koko kasvavat koko ajan. Etsimmekin jatkuvasti uusia freelancereita ja yhteistyökumppaneita avuksemme.

Toimintakulttuuri

Yrityksellämme on kolme arvoa, joista pidämme kiinni kaikessa toiminnassamme:

  • Asiantuntijuus: Olemme alamme asiantuntija ja myymme vain sellaisia palveluita, joissa olemme parhaita. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja tarjoamme aina parasta mahdollista palvelua asiakasyrityksillemme.
  • Vastuullisuus: Olemme vastuullinen ja kestävä toimija. Toteutamme kaikki projektit sovitun mukaisesti, minimoimme hiilijalanjälkemme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin.
  • Asiakastyytyväisyys: Olemme aidosti yrittäjän puolella. Tarjoamme useisiin tuotteisiin, kuten WuoresPRO-verkkosivuihin ja välillä myös muihin verkkosivupaketteihin tyytyväisyystakuun. Meille asiakkaan tyytyväisyys on ykkösasia.

Minkälaista osaamista etsimme?

  • WordPressin ja WooCommercen asiantuntijoita
  • Hakukoneoptimoinnin ja/tai hakukonemarkkinoinnin osaajia
  • Kuva- ja videosisällön tuottajia
  • Myyntitehtävistä kiinnostuneita tekijöitä

Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta alalta, mutta odotamme kaikilta hakijoilta innostusta oppia uutta, joustavuutta sekä valmiuksia työskennellä etäorganisaatiossa.

Tarjoamme sinulle tukea, verkoston sekä koulutusta ja mahdollisuuden kehittyä kasvavassa pk-yrityksessä.

Miten haen?

Lähetä sähköpostitse osoitteeseen wuores@wuores.fi ansioluettelosi, mahdollinen portfolio, hinnoittelusi sekä vapaamuotoinen hakukirje.