Kotisivujen hinta yritykselle: sivut saa jo alle 500 eurolla

Kotisivut yritykselle: Hinta voi vaihdella suuresti muutamista satasista kymmeniin tuhansiin euroihin riippuen siitä keneltä verkkosivut tilaa. Kotisivujen tilaajalle voi joskus jäädä epäselväksi, mistä kaikesta kotisivujen hinta muodostuu. Tämän artikkelin on tarkoitus selkeyttää sitä, mistä yritysten kotisivujen hinta muodostuu.

Käyn tässä artikkelissa läpi yritysten kotisivujen hintaa kolmessa eri hintaluokassa.

  • Pienen budjetin kotisivut 0-1000€
  • Keskisuuren budjetin kotisivut 1000€-5000€
  • Suuren budjetin kotisivut 5000€-100 000€

Vertailun vuoksi voit myös katsoa Wuoreksen verkkosivupalvelujen hintoja.

Pienen budjetin kotisivut 0–1000€

Pienen budjetin kotisivut soveltuvat useimmille mikro- ja pk-yrityksille. Jos haluat kotisivuillesi vain esittelytekstiä, muutaman kuvan ja firman yhteystiedot, ei kotisivuihin kannata välttämättä investoida suuria summia.

Joillekin yrityksille voi olla jopa taktisesti fiksu valinta investoida vähemmän verkkosivujen suunnitteluun ja käyttää sitten enemmän resursseja esimerkiksi hakukoneoptimointiin tai hakukonemarkkinointiin.

Jokaisen yrityksen kannattaa asettaa kuitenkin tietyt minimivaatimukset kotisivuille, niiden hinnasta riippumatta. Nämä vaatimukset ovat:

  • Responsiivisuus: Yrityksen kotisivujen tulee taittua myös mobiiliin.
  • Turvallinen yhteys: On tärkeää, että sivuilla on SSL-sertifikaatti.
  • Konversio: Kotisivuilla pitäisi olla jokin toiminto yrityksen potentiaalisille asiakkaille, kuten yhteydenottolomake, uutiskirje tai verkkokauppa.
  • Helppokäyttöisyys: Pidä huolta siitä, että joku yrityksessäsi osaa päivittää kotisivuja. Varma valinta on tilata WordPress-sivut, jotka ovat tunnetusti helppokäyttöiset.

Meillä pienen budjetin hintaluokkaan kuuluvat WuoresPRO-sivustot, joiden mukana tulee myös tyytyväisyystakuu: jos et pidä verkkosivujesi testiversiosta, saat rahasi takaisin.

Kotisivut yritykselle hinta: Penny Hill
Esimerkki asiakkaalle tehdyistä WuoresPRO-kotisivuista.

Keskisuuren budjetin kotisivut 1000–5000€

Keskisuuren budjetin sivustoihin kuuluvat esimerkiksi verkkokaupat, laajemmat sivustot tai sivustot, joissa on joitain tiettyjä toimintoja. Laajemmat projektit soveltuvat hyvin yrityksille, joilla on paljon tuotteita tai tarve saada paljon informaatiota kotisivuille.

Tässä hintaluokassa yritysten kotisivujen hinta vaihtelee myös paljon sen mukaan kuinka paljon sisältöä ja millaisia toimintoja kotisivuille halutaan. Ennen kotisivujen ostoa, kannattaa tehdä itsellekin selkeäksi, mitkä kotisivujen tavoitteet ovat, jotta saat kaiken tarpeellisen kotisivuillesi.

Wuoreksen palvelut ovat suunnattu pk-yrityksille, joten lähes kaikki myymämme verkkosivut kuuluvat tähän hintaluokkaan. Oikeastaan vain laajojen verkkokauppojen hinta nousee meillä yli 5000 euron.

Kotisivut yritykselle hinta: EnviOn
Esimerkki asiakkaalle toteutetusta verkkokaupasta.

Suuren budjetin kotisivut 5000€-100 000€

Suuren budjetin kotisivut, voivat olla myös todella suuren budjetin kotisivuja. Suurempien mainostoimistojen toteuttamat kotisivut voivat olla jopa useiden satojen tuhansien eurojen hintaisia.

Verkkokauppojen budjetti voi oikeastaan suhteellisen helpostikin nousta yli 5000 euron, varsinkin jos verkkokauppaan tulee paljon tuotteita.

Monesti suuren budjetin kotisivujen mukana on myös paljon asiantuntijapalveluita, hakukoneoptimointia ja muuta kehittelyä. Kotisivujen budjetti voi nousta myös, jos kaikki koodataan esimerkiksi alusta asti ja sivuille tehdään jotain monimutkaisia toimintoja tai esimerkiksi web app.

Mikä kotisivuissa maksaa?

Kotisivujen kulurakenne on monesti aika samanlainen, sillä lähes aina yli 90% kotisivujen hinnasta muodostuu työtunneista. Kun siis pohdit sitä, kuinka paljon investoit kotisivuihin, kannattaa muistaa, että mitä enemmän investoit, sitä enemmän aikaa web designer käyttää kotisivujen suunnitteluun.

Kannattaa silti muistaa, että korkeampi hinta ei aina tarkoita parempaa laatua. Ennen projektin aloittamista, kannattaa varmistaa, että valitset ammattimaisen verkkosivujen tekijän, jonka tekemiseen voi luottaa.

Kotisivut yritykselle: Hinta.

Yrityksen kotisivujen hinta vaihtelee siis suuresti ja sivujen kilpailuttaminen on monesti fiksu valinta. Alla olevasta taulukosta löydät tiivistelmän siitä, millaisia sivuja erilaisilla budjeteilla yleensä saa.

 Pienen budjetin kotisivutKeskisuuren budjetin kotisivutSuuren budjetin kotisivut
Hintaluokka0-1000€1000-5000€5000-100 000€
KäyttötarkoitusTavalliset sisältösivut, WordPress-blogitLaajemmat kokonaisuudet, verkkokaupatIsot verkkokaupat, mainostoimistojen projektit
EsimerkkipakettiWuoresPROCustom ja VerkkokauppaIsot verkkokaupat

Verkkosivujen hinta meillä

Meillä verkkosivujen hinta riippuu siitä onko kyseessä valmis paketti vai kustomoitu ratkaisu. Valmiit verkkosivupaketit sisältävät tyytyväisyystakuun ja niiden hinta on edullisimmaan 499€. Kustomoitujen ratkaisujen hinta riippuu täysin asiakkaan valitsemista ominaisuuksista.